Trykbølger kan genskabe potensen
Jyllands Posten, 15. december 2011 .
Et banebrydende dansk forsøg med trykbølger kan smertefrit give mænd potensen tilbage og revolutionere behandlingen af manglende rejsning. Som det første sted i Europa har Regionshospitalet Viborg de seneste måneder behandlet impotente mænd med trykbølger på penis. Det har givet opsigtvækkende resultater.
Læs hele artiklen her.


Trykbølger kan genskabe potensen
TV2 26. marst 2017 .
Dansk forskningsprojekt har vist, at stamceller kan hjælpe mænd med rejsningsproblemer efter prostataoperation. Men det kan hjælpe langt flere mænd.
Læs hele artiklen her.


Nyt studie på OUH
TV2Fyn 17. december 2014.
Nyt studie på OUH viser, at mænd med rejsningsproblemer kan på potensen igen ved hjælp af såkaldte trykbølger.
Læs hele artiklen her.

Simpel behandling kan give mænd potensen tilbage
Politikken 17. december 2014.
Trykbølger er effektive og giver ingen bivirkninger. Fem enkle behandlinger med trykbølger kan sparke gang i sexlivet for mænd, der oplever, at deres tro følgesvend hænger slapt. Det viser er nyt stort videnskabeligt forsøg, som forskere fra Regionshospitalet i Viborg og Odense Universitetshospital står bag.
Læs hele artiklen her.

Sundhedsmagasinet: Sex hele livet

Sexlysten falder ikke altid med alderen – tværtimod. Indslag i sundhedsmagasinet på dr 1

Se indslaget via dette linke.

Strerilisation af chimpanse med et-hulskirurgi

En ny mode at operere patienter på blev for første gang udført på OUH- Patienten var chimpansen Nikoline.

Det var en noget anderlede patient, som mødte overlæge og professor i urologi Lars Lund, da han med sine kolleger skulle sterilisere den 10-11 år gamle hun-chimpanse Nikoline i et samarbejde mellem Klinisk Eksperimentel Institut på OUH og dyrlæger fra Odense Zoo.
Læs hele artiklen her.

IPP: Induratio Penis Plastica or Peyronie’s Disease ESWT behandling af Peyronie’s sygdom. CPPS: Chronic Pelvic Pain Syndrome ESWT behandling af kronisk Pelvic Pain syndrome og kronisk prostatas. Peyronies sygdom Orientering om Peyronie’s sygdom. Peyronies Injektions behandling af Peyronie’s sygdom. Når man får mistanke om nyrekræft Denne film fortæller hvordan det er at leve med kræft som patient og pårørende.  
Når man får mistanke om nyrekræft
Denne film fortæller hvordan det er at leve med kræft som patient og pårørende.

Luk menu